skip to Main Content
06-21463106 behangersbedrijfjkamp@hotmail.com

Wij leveren het maximaal haalbare!

Het is geen geheim, onze klanten zijn altijd tevreden over onze diensten. Bekijk enkele van onze nieuwste getuigenissen van echte klanten.

Meer dan tevreden

We hebben J.Kamp ingehuurd om onze woonkamer volledig opnieuw te doen. Ze hebben het geweldig gedaan! Alles was perfect gepland en op tijd uitgevoerd.

Geen spijt

Onze schuur had dringend behoefte aan wat liefdevolle aandacht en J.Kamp heeft meer dan geleverd. Ze waren snel, attent en professioneel. Ik kon gewoon niet gelukkiger zijn met het eindresultaat. Inmiddels hebben we afspraken staan voor meerwerk!

Complete make-over

Toen we voor het eerst naar ons nieuwe huis verhuisden, had de woonkamer een complete make-over nodig. J.Kamp  werdt sterk aanbevolen door een buurman en we zijn blij dat we dat advies aan hebben genomen. We namen ideeën door en kwamen met een plan dat zowel kosten- als efficiënt was. Het is echt enorm opgeknapt. Heel erg bedankt!

Een offerte nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte voor uw diensten. Bel gratis en zonder verplichtingen en laat ons weten wat we voor u kunnen doen. Klik op de onderstaande knop om te beginnen.